Aadwief 2019, Dorien Gommans

aadwief

Vriedig 22 februari waerde in kefee-zaal Karé os 31e Aadwief oetgeroope;

Dorien Gommans

Dorien Gommans mag zich sinds vrijdag avond het 31e Aadwief noemen van Reuver.
Op een woensdag avond in november dacht Dorien een tweetal lampjes via marktplaats te gaan verkopen. Al snel bleek dat de kopers niet geinteresseerd waren in de lampjes, en werd de vraag gesteld of ze voorop wilde gaan als het Niej Aadwief van Reuver.
Afgelopen vrijdag in zaal Karé mocht ze haar vriendinnengroep en de hele zaal verrassen met het goede nieuws, het feest duurde tot in de kleine uurtjes.
Dorien is 3×11 jaar oud, getrouwd met Rob en trotse mama van Sterre en Daan. Ze werkt bij PSW en begeleidt clienten in hun werk in bijvoorbeeld de supermarkt of als hovenier.de foto’s van het bal staon op de volgende link ;

https://www.pixum.nl/mijn-fotos/album/7511356

wachtwoord ; windj